Kookclub februari2015
Februari 2015
Aperitief OLd Gin
alles mengen |
Ingrediënten PER 4 pers ----------------------- --------------------------------------- 100 cl Appelsiensap |
Voorgerecht : Pasta Ricci
Pasta : Al dente koken ,afgieten |
Ingrediënten PER 4 pers ----------------------- --------------------------------------- voor de saus ; |
Hoofdgerecht : Speenvarken
mengeling van seizoensgroenten opstoven |
Ingrediënten PER 4 pers ----------------------- --------------------------------------- 200 gr groenten pp |
Nagerecht : Brioche met blauwe kaas
|
Ingrediënten PER 4 pers ----------------------- --------------------------------------- 4 kaisersbroodjes (lidl) |
Reserveren
U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%

Promoties
1 Nacht genieten met Halfpension
- Prijs arrangement voor 2 personen
- Welkomsdrankje en alle toeristische informatie
- Ontbijt met tal van streekspecialiteiten
- Bij reservatie in een kamer met Spabad dan worden badmantels & etherische oliëen voorzien
- Marktmenu ( tapasplank met luxe visspecialiteiten,hoofdgerecht Vis ) Vlees op aanvraag